Laitoin tuonne alemmas kokotavoitteenkin esille. 55 kg pitäisi painaa sitten joskus. En määrittele vielä ajankohtaa, koska koitan elää siihen välitavoitteiden kautta. Ensimmäinen tavoitehan on toukokuun loppuun. Jos olis vaan puolet tuosta painosta tiputettavana, niin voisin laitta ajallisenkin tavoitteen, mutta kun ei niin ei.

Nyt tuntuu hyvältä. Aamupala ok. Nuudelit nappasin päivällä ja ei niin hyvä juttu eli jälkiruuaksi meni puolikas suklaamuna. Lasten herkut menee äidin suuhun, jos jäävät lojumaan. Niinhän se on monessa muussakin perheessä kuin meillä. Onneksi tänä vuonna ostettiin selvästi vähemmän pääsiäisherkkuja kuin tavallisesti. Hei, nythän minä tajusin. En lihonut yhtään pääsiäisen aikana. Kiva ajatus. :)

Ehkä kannattaisi tässä välissä mennä vähän välipalailemaan. Mies käy kaupassa, joten tänään ei tule ostettua karkkia. Se on hyvä juttu. (Vitsi miten nämä ajatukset pyöriikin karkin ympärillä, vaikka ei nyt edes tee mieli.) Illaksi on jo valmiiksi mietitty pihajuttuja, joten se liikuntapuolikin tulee ehkä melkein siinä. Jumppa vielä illalla päälle. "Budjettilaihdutuksessa" ei mennä kuntosalille...

Kyllä tätä painon kertymistä on tullut mietittyä monelta kantilta viime aikoina. Eikä vähiten ole herätellyt Dr Philin laihdutuskampanja. Kai se vieläkin pyörii. Ei ole tullut katsottua niin paljon televisiota viime aikoina. Mutta miten monet meistä tästä ylipainosta kärsiikään. Minullakin on kamppailua ja vuoristorataa takana jo ... seitsemän(?) vuotta. Se on pitkä aika. Välillä paino kävi jopa 57 kg:ssä. Voi kun painaisi nyt sen ja voisi mahtua vanhoihin vähänkäytettyihin vaatteisiin. Mutta ei auta. Täytyy alkaa käydä peilin edessä joka päivä ja miettiä sitäkin näkyä. Tässä kokoluokassa vältän peilejä ja varsinkin kameraa kuin ruttoa.