73,5 kg on koohtalooooin. No ei pari päivää samassa painossa kai katastrofi ole. :) Eilen ei ollut paras mahdollinen päivä, mutta liikunnallisesti kyllä.

Laitoin tuohon uuteen kyselyyn ajatuksen siitä, että onko puutarhatyöt yhtä tehokasta kuntoilua kuin kuntosali. Minä vähän luulen, että tietyt hommat on ja toiset ei taas ollenkaan. Varsinkin siinä tilanteessa, jos puutarhaa laajentaa sellaiseen paikkaan, mikä on kivistä metsikköä, niin liikutaan ainakin aika lähellä kuntosalitehoja. Ja varmasti tulee lihakset todella monipuolisesti käyttöön. Mutta sitten taas rikkaruohojen nyppiminen ja kukkapenkin kuopsutus menee melkein pelkän ulkoilun piikkiin. No kyllä siinäkin kyykkii ja heiluu.

Nyt kun on ollut ihanan aurinkoiset kelit, niin viikonloppuna tulee pihalla touhuttua hyvin ja ihana kyllä myös illalla. Nämä viime viikon kelit on olleet parempia kuin kesä, koska ei ole ollut vielä liian kuuma. Aivan ihanaa. Talvi oli minulla ainakin tosi paikallaan olo aikaa. Sohva tuli tutuksi ja pieni piiri on pyörinyt kotia ympäri. Täytyy oikein muistuttaa itseään siitä ja mennä ulos aina heti kun voi...