Näin tänään naisen, nuoremman ja painavamman kuin minä, joka aiheutti kyllä positiivista ja negatiivista ajatusta. Kävelin hänen perässään ja en tiennyt mihin katsoisin. Hänellä oli päällään mustat hyvinkin vartalonmyötäiset housut ja musta niukka toppi spagetti olkaimilla. Ehkä siinä topin yläreunassa oli pitsiäkin. Keli oli vaatetukseen varsin sopiva, mutta olivatko ne muodot siihen sopivat. Sitä jäin miettimään.

Itse olen todella äärimmäisen arka pukeutumaan tässä kokoluokassa. Huokaus. Mikä olisi se oikea tapa pukeutua ja mikä ei. Paljastava pukeutuminen kertoo varmasti itsetunnosta jotain. Ehkäpä se kyseisellä henkilöllä oli erittäin kohdallaan. Ehkäpä. Siis juuri tuon verranhan sitä pitäisi vaatetta kesäsäällä olla. Mutta mistä löytysivät ne oikeat vaatteet. Mistä tietää, mikä olisi sopivaa vai ei? Olen tosiaan yhtä kysymysmerkkiä.

Sitä kun on oppinut kääntämään päänsä pois joka peilin kohdalla, niin miten ihmeessä edes voi arvioida itseään ja niitä vaatteita. Tänään en tosiaan tiennyt mitä päälleni pistäisin kauppareissulle. Loppujen lopuksi oli aika vartalonmyötäinen t-paita (sitähän ne on kaikki, heh) ja päällä ohut paitapusero avoimena. Saatoin olla kamalan näköinen, tai sitten ei. Niin ja mustat housut. Huomenna on taas sama ongelma. Mitä ihmettä laittaa päälleen...