Viralliset punnitukset lähtee liikkeelle huomenna. Ne tapahtuu aina aamulla ennen aamupalaa. No vessassa saa käydä ennemmin, mutta sillä ei ole merkitystä, kun aina se tapahtuu samalla tavalla. Pitäisiköhän askarrella jonkinlainen taulukko ja käyrästö siitä, mihin suuntaan ja millä vauhdilla muutosta tulee. Vyötärökin täytyy mitata. Ehkä kehtaan kirjata nekin lukemat tänne, kun en kenellekään paljasta tätä blogia pitäväni. :)

Retkahdin jo ensimmäisen kerran - 200g lakua. Olisi ihan yhtä hyvin voinut olla 400g Pandan lakritsia, joten sovitaan, että tuon voi katsoa sormien läpi. Mutta silti, voi kääk. Huomisesta lähtien kävelen karkkihyllyjen ohi tiukan päättäväisesti.

Muuten, kaikki kommentit, ajatukset ja muut ovat matkan varrella tervetulleita... Tämä matka tuleekin kestämään pitkään. Huokaus. Mutta parempi siis aloittaa matka kuin jättää se tekemättä. Jossain on sanottu, että kaikista matkoista pitää nauttia, eikä vain perille pääsemisestä. Siinä on ideaa. Aion nauttia jokaisesta sentistä ja kilosta ja jokaisesta hyvin menneestä päivästä. :) Koitan toteuttaa samaa periaatetta muutenkin elämässäni. Positiivisuudesta saa yllättävän paljon voimaa ja sitähän tulevina päivinä, viikkoina ja kuukausina tarvitaan.