Nyt on niin kesäinen päivä, että kesäpotku kysymys täytyy ottaa käsittelyyn.

Ensimmäiseksi, olen erittäin onnellinen, että suurin osa teistä sanoo, että ylipainosta voi päästä eroon. Tämä ikuinen laihduttaminen ja itsensä kanssa tuskailu on syönyt tuota uskoa. Nyt minäkin taas uskon, että se voi onnistua. Hyvä me! Kyllä tässä onnistutaan.

Toinen juttu mitä mietin oli tuo, minkä verran ylipainoa on huomattavasti. Vastausten mukaan 15 kg. Omalla kohdallani sanoisin, että 10 kg on siinä mielessä huomattavasti, että silloin ollaan todellisilla riskirajoilla. 10 kg on vielä helppo saada pois, mutta toisaalta vähänkin yli, niin ollaan pahassa jamassa. Sitä paitsi, 10 kg näkyy jo reippaasti, vaikka valitsisi vaatteensa viisaasti. Mutta ok. Kun pääsee alle 15 kg:n ylipainon, niin tämän kyselyn mukaan voi jo ihan pikkuisen alkaa olla tyytyväinen.

Sitten tuo vedenjakaja kesä. Auttaako kesä laihduttamisessa? Onko niin, että jos on tosissaan laihduttamassa, niin kesästä saa potkua, mutta jos ei ole ihan niin tiukkana, niin se vaan pahentaa asiaa. Olenko oikeilla jäljillä? Voi että ne kesävaatteet tuottaa taas tuskaa. Mitä pistäisi päälleen, ettei sulaisi, mutta ei myöskään näyttäisi makkaralta...

74749.jpg