Ehkä koskaan ennen en ole yhtä iloisella mielellä ja ihmetellen odottavasti astunut puntarille kuin tänä aamuna. Se näytti 69,6 kg. Eli taas jostain syystä tipahti. Minä en vieläkään osaa sanoa mistä syystä. :)

Siis nyt ollaan jo sataa grammaa vaille yhdeksän voipaketin tiputuksessa. Oi, ihanan pieni tavoite seuraavaksi. :)

Tehtiin illalla perheen kanssa herkullisia rullarieskoja. En voi kun suositella. Taitaa olla Fazerilta se uusi systeemi. Vähän wrapin tapaan voi laittaa ohuen rieskan sisään tavaraa. Me tehtiin light pippuri sulatejuustoa alle, salaatinlehti, oliivia, ja kuka mitäkin vihannesta (itse laitoin paprikaa) ja sitten grillattua broileria. Että osasi olla hyvää, nam. On tehty muuten savustetusta kalastakin ja ihan yhtä hyvää tulee.

Testasin muuten omaa kuvaani tuolla sivussa olevalla Millainen olet, millainen haluaisit olla testillä. Arvioin itseni seiskaksi ja haluaisin olla 4. Oikeasti olinkin jo testin mukaan 6. Tarkistin, että edellisellä kerralla olin ollutkin 7, kun tuota olen tehnyt. Jotain siis tosiaan tapahtuu. Tuota testiä on ehkä hyvä käyttää, jos on niin kuin minä, että ei mitenkään osaa arvioida itseään toisiin verrattuna.