Pitää varmaan keksiä taas jotain, mutta sen pitäisi olla yhtä hauskaa ja piristävää kuin nuo keltaiset lehdet. :) Täytyypä tuumailla.

Mielummin tassa juttelisi blogipohjasta kuin painosta. Yhtään ei ole tippunut edellisestä puntaroinnista ja kaiholla ajattelen sitä, missä paino jo kävi. No, sinne suunnataan taas ja pidemmällekin. Jojo, mikä jojo tässä hetken, mutta onneksi en päästänyt yhtä pahaksi painoa kuin lähtötilanteessa.

Hiukan harmittaa, jos lumet tästä katoavat taas kokonaan. Mieli oli niin maassa tuossa joku viikko sitten, että vieläkin yhdistän sen super harmaisiin syyskeleihin ja sitähän se taas on, jos lumet sulaa. Haluaisin säilyttää tämän iloisuuden ja elämännälän, mikä taas ehti tulla. Pieni sisäinen vire vaikuttaa niin paljon ihan kaikkeen, mitä elämässä eteen tulee. Minä en pidä masentumisesta. Kuka sitä kaipaa.

Jossain muuten oli juttua siitä, että pohjimmiltaan optimistiset ihmiset masentuu oikein sairastumismielessä paljon harvemmin kuin ne, joilla on negatiivinen elämänasenne. Uskon sen ihan täysin. Olen itse optimisti, joka löytää kyllä positiivisen jyväsen vaikka öljytynnyristä, noin kuvainnollisesti sanoen. Jos en tällainen olisi, niin ei kyllä elämä hymyilisi pätkääkään.