Olen odottanut sitä hävinnyttä kesää, että voisin ottaa tämän kyselyn tulokset esille. Nooh, ei näy vielä taivaanrannassa, mutta uskotaan, että pian se sieltä ilmestyy - kesä nimittäin. :)

Juominen on siitä jännä juttu, että minusta se on opettelu kysymys. Mitä mieltä olette? Minun kohdallani se oli ainakin aikaisemmin aivan liian vähäistä. Sitten otin tavakseni juoda lasillisen aina keittiön läpi kulkiessani ja töissäkin oli pullollinen vettä tai light juomaa. Nyt ehkä juon liikaakin. En tiedä mikä olisi liian juomisen raja, kun ei alkoholista puhuta. :) Siinä olenkin varsin kohtuukäyttäjä tai jopa vähäinen käyttäjä nykyään.

Entäs se syöminen. Minä syön liikaa kuumallakin. Vähemmän, mutta helposti liikaa. Syy on selvä - ihastuttavat grilliruuat. Onneksi nekin voi tehdä kevyemmin. :) Voih, nyt alkoi tehdä mieleni suussasulavan herkullisia kasvisnyyttejä, joihin laitan nokareen kevyttä pippurijuustoa päälle. Nami, nami maiskis.

Vaatekaapistani EI löydy päällepantavaa kuin jotkut housut ja epämääräinen lajitelma hieman kutistuneita paitoja. Siihen on saatava muutos.

94416.jpg
Hieno homma. Pääsen keksimään uuden kyselyn. :)