Hitaasti hivuttava laihduttaja ilmottautuu ja täytyy sanoa, että olen ihmeissäni. En nyt osaakaan oikein pistää juhlia pystyyn, kun olen niin ihmeissäni.

weight.png


Puntari näytti 69,8 kg! Se tarkoittaa, että paino on tippunut yhteensä kahdeksan voipaketillista ja 200 gramman siivun vielä lisää. Ajatella. Ja ajatellapa se voipakettien pino päällekkäin...

Tosiaan olotila ei ole mikään super juhlat pystyyn, vaan äimistynyt. Äimän käkenä etten sanoisi. Vähän alkaa jo hymyilyttää. :)

Mitään erikoista en ole asian eteen tehnyt. Ei hikilenkkiä, ei mitään. Syönytkin olen ihan kunnolla ja jopa hieman karkkiakin eilen. Kyllä tämä vieläkin tuntuu vähän huijaukselta, mutta totta se on. Paino ei enää ala seiskalla. :) Paino humpsahti neljässä päivässä kilon alaspäin, ilman mitään ennakkovaroituksia.

Nappasin vielä tuon kilpikonnan näkyviin, kun koitan kaikin mahdollisin tavoin käsittää missä ollaan menossa. Vaikka vaihti on hidasta, niin 19 kilosta tuo edetty matka on jo viidenneksen ja vähän ylikin. Matkalla ollaan.